3D animatie maken

Heb jij een idee voor een vet product? Wacht dan niet langer en laat er een 3D animatie van maken! Convenient4U is dé specialist als het gaat om 3D product visualisatie. Wij zorgen ervoor dat jouw idee binnen de kortste keren verandert in een realistische animatie. Want zeg nou zelf, een animatie is makkelijker te presenteren dan een abstract idee, toch?

Wat zijn 3D animaties?

3D animaties zijn de perfecte manier om producten te presenteren aan bijvoorbeeld collega’s. Door middel van 3D rendering maken wij animaties voor zowel bestaande als nog niet uitgebrachte artikelen. Op deze manier kun je gemakkelijk al je ideeën visualiseren zodat ze beter overkomen! Nog niet overtuigd? Lees snel verder en kom meer te weten over de voordelen van 3D animaties!

Waarom een 3D animatie maken?

Promotiemateriaal is de key als je jouw product onder de aandacht wilt brengen. Dit kan gemakkelijk met een 3D visualisatie van het artikel. Je kunt deze gebruiken voor verschillende doeleinden. Commercials, bedrijfsfilms, alles kan! Het grootste voordeel van een 3D animatie is dat je kosten bespaart omdat er geen fotoshoot meer nodig is. Ook wanneer je toch niet helemaal tevreden bent met de visualisatie kan dit razendsnel en eenvoudig worden aangepast!

Wat kan Convenient4u voor jou betekenen?

Bij Convenient4u kun je terecht voor een levensechte animatie van jouw product. Geen gedoe meer met onhandige fotoshoots, maar gewoon een gebruiksvriendelijke animatie. Wat je ideeën ook zijn, een 3D animatie op basis van jouw wensen is bij Convenient4u zo gepiept.

Neem contact op!

Geïnteresseerd in een 3D animatie voor jouw product? Goed idee! Laat snel je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Liever even bellen of mailen? Ook geen probleem. Je kunt ons ook op die manier altijd bereiken. Wij helpen je graag verder met al je vragen en gaan samen kijken wat we voor jou kunnen doen!

Veelgestelde vragen

Wat is 3D rendering?

3D rendering is het ontwerpen/ontwikkelen van product visualisaties van elk mogelijk type product. Dit kan een 3D impressie zijn, maar ook een 3D animatie waarin de werking van het product wordt verduidelijkt. Dit gebeurt vooral op basis van (CAD) tekeningen.

Waarom 3D rendering gebruiken?

Door middel van 3D rendering worden de mogelijkheden en potentie van een product getoond, al voordat het product echt is geproduceerd.

Hoe werkt 3D rendering?

Op basis van beeld of een omschrijving kunnen wij een product of idee omzetten naar een visueel aantrekkelijke 3D productpresentatie.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

 • Bob Ruiter, Product Manager, Senzora

  "Convenient4U is de schakel tussen onze klanten en de drukkerijen. Heel fijn! Convenient4U zorgt ervoor dat de artworks worden gecontroleerd en beheerd. Dit bespaart tijd en houdt ons flexibel. De samenwerking is top; Convenient4U werkt nauwkeurig en snel."

 • Pauline Martens, Jr. Product Manager, Skil

  "Flexibiliteit en betrokkenheid, dat is tekenend voor Convenient4U. Snel schakelen? Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Een heerlijke organisatie om mee samen te werken."

 • Ingrid van Bergenhenegouwen, VB Communicatie

  "Een bureau dat uitblinkt door snelheid en vakmanschap. Ze leveren op en top twee- en driedimensionaal werk. Het is heerlijk om te werken met Tamara van Leeuwen en haar team. Duidelijke communicatie, strakke planning! Zij geven ieder merk/product de juiste uitstraling. Voor optimale klantbeleving en herkenbaarheid. Ze ging voor klanten van VB Communicatie aan de slag met een geweldig resultaat!"

 • Meike Tilman, Shopper Marketing Team, Cloetta Holland

  “Convenient4U bewaakt de huisstijl van onze merken op een goede manier. Convenient4U denkt actief mee in het creëren van de beste oplossing voor communicatievraagstukken en vertaalt dit op een uitstekende wijze. De juiste artwork voor zowel offline als online (POS)materialen zijn hier de uitkomst van! Convenient4U is goed bereikbaar, flexibel en een meester in plannen. Wij zijn blij!”