3D animaties

Heb je al een tijdje het idee om een nieuw product te lanceren, maar komt het er maar niet van? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een 3D animatie van Convenient4u is namelijk de oplossing! Wij snappen dat het soms lastig is om een idee uit te werken, maar door onze 3D product visualisaties wordt dat verleden tijd. Benieuwd naar de voordelen van 3D animaties? Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden!

Wat zijn 3D animaties?

Door middel van een 3D animatie wordt het product dat jij in gedachten hebt gevisualiseerd. Jouw idee wordt dus omgezet in een levensechte weergave van het product! ‘Hoe dan?’, vraag je je wellicht af. Door gebruik te maken van 3D rendering zetten wij alle producten eenvoudig om tot een 3D visualisatie. Je hoeft dus niet eens een bestaand product te hebben, een beschrijving is genoeg!

Hoe kan ik dit inzetten voor mijn bedrijf?

3D animaties dienen perfect als promotiemateriaal voor producten. Denk aan commercials, bedrijfsfilms etc. Maar ook als productpresentaties voor je collega’s doen 3D animaties het goed. Het is namelijk een hele eenvoudige manier om jouw idee goed over te brengen op anderen. Bovendien kun je door 3D visualisaties kosten besparen, want je hoeft geen geld meer te verspillen aan prototypes en fotoshoots!

Wat kan Convenient4u voor jou betekenen?

Realistische product animaties met oog voor detail. Dat is waarmee we jou kunnen helpen. De meest creatieve ideeën worden werkelijkheid door de 3D animaties van Convenient4u. Niet 100% tevreden met het resultaat of een verandering in het product? Geen probleem, we passen de visualisatie van jouw product binnen no time aan!

Neem contact op!

Is een 3D animatie nou ook ideaal voor jouw bedrijf? Wacht dan niet langer! Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vragen? Stel ze gerust. Bellen of mailen is natuurlijk ook altijd goed. We maken graag een afspraak voor een kopje koffie om al jouw wensen te bespreken.

Veelgestelde vragen

Wat is 3D rendering?

3D rendering is het ontwerpen/ontwikkelen van product visualisaties van elk mogelijk type product. Dit kan een 3D impressie zijn, maar ook een 3D animatie waarin de werking van het product wordt verduidelijkt. Dit gebeurt vooral op basis van (CAD) tekeningen.

Waarom 3D rendering gebruiken?

Door middel van 3D rendering worden de mogelijkheden en potentie van een product getoond, al voordat het product echt is geproduceerd.

Hoe werkt 3D rendering?

Op basis van beeld of een omschrijving kunnen wij een product of idee omzetten naar een visueel aantrekkelijke 3D productpresentatie.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

 • Ingrid van Bergenhenegouwen, VB Communicatie

  "Een bureau dat uitblinkt door snelheid en vakmanschap. Ze leveren op en top twee- en driedimensionaal werk. Het is heerlijk om te werken met Tamara van Leeuwen en haar team. Duidelijke communicatie, strakke planning! Zij geven ieder merk/product de juiste uitstraling. Voor optimale klantbeleving en herkenbaarheid. Ze ging voor klanten van VB Communicatie aan de slag met een geweldig resultaat!"

 • Bob Ruiter, Product Manager, Senzora

  "Convenient4U is de schakel tussen onze klanten en de drukkerijen. Heel fijn! Convenient4U zorgt ervoor dat de artworks worden gecontroleerd en beheerd. Dit bespaart tijd en houdt ons flexibel. De samenwerking is top; Convenient4U werkt nauwkeurig en snel."

 • Meike Tilman, Shopper Marketing Team, Cloetta Holland

  “Convenient4U bewaakt de huisstijl van onze merken op een goede manier. Convenient4U denkt actief mee in het creëren van de beste oplossing voor communicatievraagstukken en vertaalt dit op een uitstekende wijze. De juiste artwork voor zowel offline als online (POS)materialen zijn hier de uitkomst van! Convenient4U is goed bereikbaar, flexibel en een meester in plannen. Wij zijn blij!”

 • Pauline Martens, Jr. Product Manager, Skil

  "Flexibiliteit en betrokkenheid, dat is tekenend voor Convenient4U. Snel schakelen? Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Een heerlijke organisatie om mee samen te werken."