3D design

Convenient4u laat jouw product ideeën en ontwerpen tot leven komen met 3D design. Het hoeft niet eens om een bestaand product te gaan. Sterker nog, 3D rendering is de ideale manier om het product al in een vroege fase te kunnen meenemen in het verkoopproces. Bovendien kun je details van een product op een manier uitlichten die je met fotografie niet voor elkaar krijgt. Dat is de kracht van 3D product visualisatie. Advertenties, presentaties, verpakkingen en nog veel meer; jij bedenkt het, wij visualiseren het.

Wat is een 3D design?

Met 3D rendering kunnen we jouw ontwerp in driedimensionaal perspectief laten zien. Daarmee krijg je een super realistische visualisatie die je kunt inzetten voor een bedrijfsfilm, reclame of bijvoorbeeld een beurspresentatie over jouw product. 3D design is geschikt voor elk mogelijk type product en werkt ideaal om de functionaliteiten ervan te verduidelijken. Je kunt de werking van je product wel onder woorden brengen, maar je verhaal wordt nog sterker met een visualisatie die niet van echt is te onderscheiden, niet waar?

Wat kan Convenient4u voor jou betekenen?

Wij maken alles mogelijk als het gaat om 3D visualisatie. Dankzij onze 3D rendering en animatie weet je zeker dat je jouw product uniek en in zijn volle potentie kunt presenteren aan de wereld. Perfect wanneer het nog niet geproduceerd is, maar je het toch wilt kunnen introduceren. Op basis van (CAD) tekeningen maken wij het passende 3D design, welke we makkelijk voor je kunnen aanpassen. Met Convenient4u bespaar je op de kosten voor een studio en dure fotoshoots, versnel je het werkproces en licht je de beste kanten van je product uit!

Neem contact op!

Convenient4u kan niet alleen alle mogelijke 3D designs voor jou verzorgen, maar denkt daarbij ook nog actief met je mee. We passen ons volledig aan op jouw bedrijf en stijl terwijl we de visualisatie van jouw product helemaal on point maken. Neem contact op als je jouw klanten wilt wegblazen met onze 3D product rendering!

Veelgestelde vragen

Wat is 3D rendering?

3D rendering is het ontwerpen/ontwikkelen van product visualisaties van elk mogelijk type product. Dit kan een 3D impressie zijn, maar ook een 3D animatie waarin de werking van het product wordt verduidelijkt. Dit gebeurt vooral op basis van (CAD) tekeningen.

Waarom 3D rendering gebruiken?

Door middel van 3D rendering worden de mogelijkheden en potentie van een product getoond, al voordat het product echt is geproduceerd.

Hoe werkt 3D rendering?

Op basis van beeld of een omschrijving kunnen wij een product of idee omzetten naar een visueel aantrekkelijke 3D productpresentatie.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

 • Meike Tilman, Shopper Marketing Team, Cloetta Holland

  “Convenient4U bewaakt de huisstijl van onze merken op een goede manier. Convenient4U denkt actief mee in het creëren van de beste oplossing voor communicatievraagstukken en vertaalt dit op een uitstekende wijze. De juiste artwork voor zowel offline als online (POS)materialen zijn hier de uitkomst van! Convenient4U is goed bereikbaar, flexibel en een meester in plannen. Wij zijn blij!”

 • Ingrid van Bergenhenegouwen, VB Communicatie

  "Een bureau dat uitblinkt door snelheid en vakmanschap. Ze leveren op en top twee- en driedimensionaal werk. Het is heerlijk om te werken met Tamara van Leeuwen en haar team. Duidelijke communicatie, strakke planning! Zij geven ieder merk/product de juiste uitstraling. Voor optimale klantbeleving en herkenbaarheid. Ze ging voor klanten van VB Communicatie aan de slag met een geweldig resultaat!"

 • Pauline Martens, Jr. Product Manager, Skil

  "Flexibiliteit en betrokkenheid, dat is tekenend voor Convenient4U. Snel schakelen? Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Een heerlijke organisatie om mee samen te werken."

 • Bob Ruiter, Product Manager, Senzora

  "Convenient4U is de schakel tussen onze klanten en de drukkerijen. Heel fijn! Convenient4U zorgt ervoor dat de artworks worden gecontroleerd en beheerd. Dit bespaart tijd en houdt ons flexibel. De samenwerking is top; Convenient4U werkt nauwkeurig en snel."