3D product rendering

Heb jij een goed idee en wil je dit laten uitwerken? Kies dan voor 3D product rendering! Convenient4u zorgt ervoor dat jouw idee wordt omgetoverd tot een levensechte 3D product visualisatie, zodat je productiekosten kunt besparen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder over onze product rendering en de voordelen ervan!

Wat is een 3D product rendering?

3D product rendering houdt in dat het product dat jij in gedachten hebt gevisualiseerd wordt. Convenient4u doet dit door middel van 3D visualisatie en animatie, zodat jij een realistische weergave krijgt van je product en je deze gemakkelijk kunt presenteren.

Hoe kan ik dit inzetten voor mijn bedrijf?

Een idee is natuurlijk abstract en lastig over te brengen op je collega’s. Daarom is het handig om over een visualisatie van het product dat je in gedachten hebt te beschikken. Zo’n 3D visualisatie kan dienen als promotiemateriaal of als hulpmiddel voor de ontwikkeling van het product.

Wat kan Convenient4u voor jou betekenen?

Wanneer je kiest voor Convenient4u, ben je verzekerd van een realistische weergave van jouw product. Een voordeel van 3D visualisatie is dat je het product niet eerst hoeft te ontwikkelen, wij kunnen namelijk een 3D product maken door slechts een beeld of omschrijving. Op deze manier kun je gemakkelijk kosten besparen. Daarnaast hoef je ook geen geld uit te geven aan dure fotoshoots en locaties!

Neem contact op!

Wil je graag een 3D rendering voor jouw product? Neem dan meteen contact met ons op! Dit kan je doen door je gegevens achter te laten, wij zorgen er dan voor dat wij contact met jou opnemen! Je kunt ons natuurlijk ook bereiken per telefoon of e-mail wanneer je vragen hebt. Stuur gerust een mailtje naar info@convenient4u.nl of bel ons op (+31) 570 638 638.

Veelgestelde vragen

Wat is 3D rendering?

3D rendering is het ontwerpen/ontwikkelen van product visualisaties van elk mogelijk type product. Dit kan een 3D impressie zijn, maar ook een 3D animatie waarin de werking van het product wordt verduidelijkt. Dit gebeurt vooral op basis van (CAD) tekeningen.

Waarom 3D rendering gebruiken?

Door middel van 3D rendering worden de mogelijkheden en potentie van een product getoond, al voordat het product echt is geproduceerd.

Hoe werkt 3D rendering?

Op basis van beeld of een omschrijving kunnen wij een product of idee omzetten naar een visueel aantrekkelijke 3D productpresentatie.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

 • Ingrid van Bergenhenegouwen, VB Communicatie

  "Een bureau dat uitblinkt door snelheid en vakmanschap. Ze leveren op en top twee- en driedimensionaal werk. Het is heerlijk om te werken met Tamara van Leeuwen en haar team. Duidelijke communicatie, strakke planning! Zij geven ieder merk/product de juiste uitstraling. Voor optimale klantbeleving en herkenbaarheid. Ze ging voor klanten van VB Communicatie aan de slag met een geweldig resultaat!"

 • Pauline Martens, Jr. Product Manager, Skil

  "Flexibiliteit en betrokkenheid, dat is tekenend voor Convenient4U. Snel schakelen? Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Een heerlijke organisatie om mee samen te werken."

 • Meike Tilman, Shopper Marketing Team, Cloetta Holland

  “Convenient4U bewaakt de huisstijl van onze merken op een goede manier. Convenient4U denkt actief mee in het creëren van de beste oplossing voor communicatievraagstukken en vertaalt dit op een uitstekende wijze. De juiste artwork voor zowel offline als online (POS)materialen zijn hier de uitkomst van! Convenient4U is goed bereikbaar, flexibel en een meester in plannen. Wij zijn blij!”

 • Bob Ruiter, Product Manager, Senzora

  "Convenient4U is de schakel tussen onze klanten en de drukkerijen. Heel fijn! Convenient4U zorgt ervoor dat de artworks worden gecontroleerd en beheerd. Dit bespaart tijd en houdt ons flexibel. De samenwerking is top; Convenient4U werkt nauwkeurig en snel."