3D product visualisatie

Een vet nieuw idee in gedachten, maar geen tijd om een prototype te ontwikkelen? Dat is geen probleem meer dankzij de 3D product visualisatie van Convenient4u! Wij begrijpen dat het veel gedoe is om een prototype te laten maken, en daarom zorgen wij ervoor dat dit niet meer hoeft. Door een 3D visualisatie bespaar je tijd en geld en kun je gemakkelijk jouw nieuwe product promoten bij anderen. Meer weten? Lees dan snel verder over alle mogelijkheden!

Wat is een 3D product visualisatie?

Een 3D visualisatie is een realistische weergave van het product dat jij in gedachten hebt. Op basis van een beeld of omschrijving zorgen wij ervoor dat dit product tot leven komt door gebruik te maken van 3D rendering. Dankzij ons oog voor detail is het resultaat nauwelijks te onderscheiden van een echt product! Maar dat was nog niet alles, want we plaatsen het product ook in een visueel aantrekkelijke omgeving!

Hoe kan ik dit inzetten voor mijn bedrijf?

Je hoeft niet meer na te denken over goed promotiemateriaal als je kiest voor een 3D product visualisatie. Eigenlijk ligt de vraag bij jou; ga je het gebruiken voor advertenties, commercials of bedrijfsfilms? Alles is mogelijk! 3D visualisaties werken ook als hulpmiddel voor de echte ontwikkeling van het product, en je kan ze gebruiken voor productpresentaties. Genoeg opties dus!

Wat kan Convenient4u voor jou betekenen?

De 3D visualisaties van Convenient4u zijn de eerste stap in de ontwikkeling van jouw nieuwe product. Dankzij onze visualisaties kun je kosten besparen, want dure locaties voor fotoshoots en prototypes zijn overbodig! Nog een leuk extraatje: we passen de visualisatie gemakkelijk aan wanneer het nog niet helemaal aan je wensen voldoet.

Neem contact op!

Wil je zelf de voordelen van onze 3D visualisaties ervaren? Neem dan contact met ons op door je gegevens achter te laten! We kijken graag samen met jou hoe we jouw wensen het beste kunnen uitwerken. Heb je eerst nog vragen? Ook geen probleem natuurlijk, je kunt ons altijd een mailtje sturen of even bellen! Dit kan naar info@convenient4u.nl of bel ons op (+31) 570 638 638.

Veelgestelde vragen

Wat is 3D rendering?

3D rendering is het ontwerpen/ontwikkelen van product visualisaties van elk mogelijk type product. Dit kan een 3D impressie zijn, maar ook een 3D animatie waarin de werking van het product wordt verduidelijkt. Dit gebeurt vooral op basis van (CAD) tekeningen.

Waarom 3D rendering gebruiken?

Door middel van 3D rendering worden de mogelijkheden en potentie van een product getoond, al voordat het product echt is geproduceerd.

Hoe werkt 3D rendering?

Op basis van beeld of een omschrijving kunnen wij een product of idee omzetten naar een visueel aantrekkelijke 3D productpresentatie.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

 • Pauline Martens, Jr. Product Manager, Skil

  "Flexibiliteit en betrokkenheid, dat is tekenend voor Convenient4U. Snel schakelen? Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Een heerlijke organisatie om mee samen te werken."

 • Meike Tilman, Shopper Marketing Team, Cloetta Holland

  “Convenient4U bewaakt de huisstijl van onze merken op een goede manier. Convenient4U denkt actief mee in het creëren van de beste oplossing voor communicatievraagstukken en vertaalt dit op een uitstekende wijze. De juiste artwork voor zowel offline als online (POS)materialen zijn hier de uitkomst van! Convenient4U is goed bereikbaar, flexibel en een meester in plannen. Wij zijn blij!”

 • Ingrid van Bergenhenegouwen, VB Communicatie

  "Een bureau dat uitblinkt door snelheid en vakmanschap. Ze leveren op en top twee- en driedimensionaal werk. Het is heerlijk om te werken met Tamara van Leeuwen en haar team. Duidelijke communicatie, strakke planning! Zij geven ieder merk/product de juiste uitstraling. Voor optimale klantbeleving en herkenbaarheid. Ze ging voor klanten van VB Communicatie aan de slag met een geweldig resultaat!"

 • Bob Ruiter, Product Manager, Senzora

  "Convenient4U is de schakel tussen onze klanten en de drukkerijen. Heel fijn! Convenient4U zorgt ervoor dat de artworks worden gecontroleerd en beheerd. Dit bespaart tijd en houdt ons flexibel. De samenwerking is top; Convenient4U werkt nauwkeurig en snel."