Kickstart jouw product door middel van 3D Rendering !

Alles mogelijk met product visualisatie

Convenient4u maakt middels 3D rendering product visualisaties van elk mogelijk type product, van packshots en gereedschappen tot displays en winkelpresentaties. Daarnaast kunnen de visualisaties voor uiteenlopende doeleinden en in verschillende vormen gemaakt worden zoals een packshot, productvideo, advertentie of technische demonstratie. Jij hebt het idee; Convenient4u maakt er een realistische productvisualisatie van.

Hoe kan ik dit inzetten voor mijn bedrijf?

Voor zowel bestaande als niet-bestaande producten ontwerpen wij 3D renderingen die als promotiemateriaal dienen of een hulpmiddel zijn in de ontwikkeling van een product. Op basis van beeld of omschrijving, kunnen wij een product of idee omzetten in een visueel aantrekkelijke 3D productpresentatie. Dit kan een 3D impressie zijn, maar ook een 3D animatie waarin de werking van het product wordt verduidelijkt. Er is van alles mogelijk! 3D animaties kunnen gebruikt worden in bedrijfsfilms, commercials en beurspresentaties.

Overtuig en verkoop

Een 3D rendering toont de mogelijkheden en potentie van een product. Het alternatief voor productfotografie; zonder eerst een product te produceren en een dure locatie te huren. Door het toevoegen van de juiste texturen, kleuren, belichting en details komt ieder product foto-realistisch tot leven! Het leent zich daarom bij uitstek voor productpresentaties, advertenties en commercials. Wij plaatsen jouw producten in een visueel aantrekkelijke omgeving, of werken het open met groot oog voor detail. Producten die nog in ontwikkeling zijn kunnen ook eenvoudig worden gevisualiseerd. Een goedkoper alternatief voor het maken van prototypes.

Product Visualisatie vs traditionele studiofotografie
Inmiddels is 3D productvisualisatie de standaard geworden in de productindustrie en reclamebranche. Het is gebruiksvriendelijker en betaalbaarder dan traditionele studiofotografie en biedt bovendien veel meer mogelijkheden, zoals het visualiseren van nog te ontwikkelen producten. Ook kunnen productupdates zoals kleuren, logo’s en andere details razendsnel en eenvoudig worden aangepast.

Product visualisatie

VERSNEL VERKOOPPROCES

Door middel van 3D rendering en visualisatie kan het product eerder in het proces al gebruikt worden in presentaties waardoor de verkoop bevorderd kan worden.

GEEN STUDIO KOSTEN MEER

Er hoeft geen gebruik gemaakt te worden meer van dure studio’s die opgezet moeten worden, aanpassingen in kleuren settings etc kunnen allemaal digitaal gemaakt worden zonder verlies van kwaliteit.

3D Renderingen

EXPLODED VIEWS

Bepaalde kenmerken, specificaties of voordelen van uw product extra benadrukken? Exploded views zijn veelzijdig en onmogelijk te verkrijgen met traditionele fotografie.

Veelgestelde vragen

Wat is 3D rendering?

3D rendering is het ontwerpen/ontwikkelen van product visualisaties van elk mogelijk type product. Dit kan een 3D impressie zijn, maar ook een 3D animatie waarin de werking van het product wordt verduidelijkt. Dit gebeurt vooral op basis van (CAD) tekeningen.

Waarom 3D rendering gebruiken?

Door middel van 3D rendering worden de mogelijkheden en potentie van een product getoond, al voordat het product echt is geproduceerd.

Hoe werkt 3D rendering?

Op basis van beeld of een omschrijving kunnen wij een product of idee omzetten naar een visueel aantrekkelijke 3D productpresentatie.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

 • Meike Tilman, Shopper Marketing Team, Cloetta Holland

  “Convenient4U bewaakt de huisstijl van onze merken op een goede manier. Convenient4U denkt actief mee in het creëren van de beste oplossing voor communicatievraagstukken en vertaalt dit op een uitstekende wijze. De juiste artwork voor zowel offline als online (POS)materialen zijn hier de uitkomst van! Convenient4U is goed bereikbaar, flexibel en een meester in plannen. Wij zijn blij!”

 • Ingrid van Bergenhenegouwen, VB Communicatie

  "Een bureau dat uitblinkt door snelheid en vakmanschap. Ze leveren op en top twee- en driedimensionaal werk. Het is heerlijk om te werken met Tamara van Leeuwen en haar team. Duidelijke communicatie, strakke planning! Zij geven ieder merk/product de juiste uitstraling. Voor optimale klantbeleving en herkenbaarheid. Ze ging voor klanten van VB Communicatie aan de slag met een geweldig resultaat!"

 • Pauline Martens, Jr. Product Manager, Skil

  "Flexibiliteit en betrokkenheid, dat is tekenend voor Convenient4U. Snel schakelen? Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Een heerlijke organisatie om mee samen te werken."

 • Bob Ruiter, Product Manager, Senzora

  "Convenient4U is de schakel tussen onze klanten en de drukkerijen. Heel fijn! Convenient4U zorgt ervoor dat de artworks worden gecontroleerd en beheerd. Dit bespaart tijd en houdt ons flexibel. De samenwerking is top; Convenient4U werkt nauwkeurig en snel."