3D visualisatie

Wanneer je een goed idee hebt is het belangrijk om dit zo goed mogelijk over te brengen op anderen. Dit kan door 3D product visualisatie, zodat jouw idee niet alleen meer slechts een idee is. Convenient4U is gespecialiseerd in 3D visualisatie en helpt je hier graag bij. Ben je benieuwd naar de voordelen en hoe je dit kan inzetten voor jouw bedrijf? Lees dan snel verder!

Wat is een 3D visualisatie?

3D visualisatie is hetzelfde als 3D rendering. Deze termen klinken misschien ingewikkeld, maar het betekent simpelweg dat er een realistische weergave wordt gemaakt van het product dat jij in gedachten hebt. Door gebruik te maken van 3D rendering kunnen wij elk type product voor je visualiseren. We vertellen je graag hoe jij dit kan inzetten voor jouw bedrijf!

Hoe kan ik dit inzetten voor mijn bedrijf?

Een 3D rendering van een product kan dienen als een hulpmiddel voor de ontwikkeling ervan, maar het werkt ook heel goed als promotiemateriaal. Je kunt deze visualisatie dus gebruiken voor bijvoorbeeld productpresentaties aan je collega’s, bedrijfsfilms of commercials. 

Wat kan Convenient4u voor jou betekenen?

Je bent verzekerd van een realistische weergave van jouw product wanneer je kiest voor 3D product visualisatie van Convenient4u. Een groot voordeel is dat we ook niet-bestaande producten voor je kunnen visualiseren door slechts een beeld of omschrijving. Op deze manier kun je heel wat kosten besparen! Denk hierbij aan kosten voor het ontwikkelen van een prototype of kosten voor een locatie en shoot voor het product. Door te kiezen voor een 3D visualisatie van Convenient4u hoef je hier geen geld meer aan te besteden!

Neem contact op!

Enthousiast geworden over het ontwikkelen van een 3D visualisatie van jouw product? Neem dan contact met ons op door je gegevens achter te laten! We kijken graag samen met jou wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. Natuurlijk mag je ons voor vragen over 3D visualisatie ook altijd bellen of mailen! Dit kan via info@convenient4u.nl of bel ons op (+31) 570 638 638.

Veelgestelde vragen

Wat is 3D rendering?

3D rendering is het ontwerpen/ontwikkelen van product visualisaties van elk mogelijk type product. Dit kan een 3D impressie zijn, maar ook een 3D animatie waarin de werking van het product wordt verduidelijkt. Dit gebeurt vooral op basis van (CAD) tekeningen.

Waarom 3D rendering gebruiken?

Door middel van 3D rendering worden de mogelijkheden en potentie van een product getoond, al voordat het product echt is geproduceerd.

Hoe werkt 3D rendering?

Op basis van beeld of een omschrijving kunnen wij een product of idee omzetten naar een visueel aantrekkelijke 3D productpresentatie.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

 • Bob Ruiter, Product Manager, Senzora

  "Convenient4U is de schakel tussen onze klanten en de drukkerijen. Heel fijn! Convenient4U zorgt ervoor dat de artworks worden gecontroleerd en beheerd. Dit bespaart tijd en houdt ons flexibel. De samenwerking is top; Convenient4U werkt nauwkeurig en snel."

 • Meike Tilman, Shopper Marketing Team, Cloetta Holland

  “Convenient4U bewaakt de huisstijl van onze merken op een goede manier. Convenient4U denkt actief mee in het creëren van de beste oplossing voor communicatievraagstukken en vertaalt dit op een uitstekende wijze. De juiste artwork voor zowel offline als online (POS)materialen zijn hier de uitkomst van! Convenient4U is goed bereikbaar, flexibel en een meester in plannen. Wij zijn blij!”

 • Ingrid van Bergenhenegouwen, VB Communicatie

  "Een bureau dat uitblinkt door snelheid en vakmanschap. Ze leveren op en top twee- en driedimensionaal werk. Het is heerlijk om te werken met Tamara van Leeuwen en haar team. Duidelijke communicatie, strakke planning! Zij geven ieder merk/product de juiste uitstraling. Voor optimale klantbeleving en herkenbaarheid. Ze ging voor klanten van VB Communicatie aan de slag met een geweldig resultaat!"

 • Pauline Martens, Jr. Product Manager, Skil

  "Flexibiliteit en betrokkenheid, dat is tekenend voor Convenient4U. Snel schakelen? Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Een heerlijke organisatie om mee samen te werken."