Advertising is van groot belang bij het activeren van je klanten.
Bedenk maar eens wat je op weg naar je werk of sport tegenkomt in het straatbeeld of op je telefoon.

 

Val op in de massa

Advertising zorgt voor awareness bij je doelgroep. Je merk moet beklijven bij de consument. Door opvallend te zijn en je boodschap goed onder de aandacht te brengen, werkt jouw advertising voor het product. Laat Convenient4U dat nou perfect kunnen regelen! De effecten van goede advertising op straat, in de krant, in magazines of online zijn direct te merken in de conversie op de winkelvloer. Convenient4U weet als geen ander dat online en offline advertising elkaar versterkt.

Efficient gebruik van online en offline

De communicatie van je marketing en advertising is binnen elk medium anders. Online dient je advertentie op te vallen, maar ook kort en bondig de belangrijkste informatie te verstrekken.
Buitenreclame vraagt om heldere, opvallende en korte boodschappen. TV-campagnes moeten multi-inzetbaar zijn en tevens als online preloaders te gebruiken zijn.

Duidelijke communicatie

Advertenties moeten verleiden.
Je leest: elk medium heeft zijn eigen, meest effectieve aanpak. Een duidelijke vorm van advertisement blijft hangen bij je doelgroep en zorgt voor een boost van de verkoop. Are you ready to rumble? Convenient4U helpt je!
Advertising of advertenties met een duidelijke boodschap en een goede belofte, komen je merk en product ten goede. Daarnaast zorgen zij voor een groei en bouw van je merk.

Veelgestelde vragen

Waarom advertising?

Advertising zorgt voor awareness bij je doelgroep. Daarnaast verleiden advertenties potentiële klanten om voor jouw merk of product te kiezen. Advertising met een duidelijke boodschap en een goede belofte, komen je merk en product ten goede. Daarnaast zorgen zij voor een groei en bouw van je merk.

Hoe werkt advertising?

Door opvallend te zijn en je boodschap goed onder de aandacht te brengen van je doelgroep heeft advertising direct effect! De effecten van goede advertising op straat, in de krant, in magazines of online zijn direct te merken in de conversie op de winkelvloer. Bovendien versterken online en offline advertising elkaar.

Waarom Convenient4u inschakelen voor advertising?

Convenient4u weet als geen ander hoe zij ervoor kan zorgen dat online en offline advertising elkaar versterken. Dit begint met de juiste boodschap communiceren via het juiste kanaal.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

 • Meike Tilman, Shopper Marketing Team, Cloetta Holland

  “Convenient4U bewaakt de huisstijl van onze merken op een goede manier. Convenient4U denkt actief mee in het creëren van de beste oplossing voor communicatievraagstukken en vertaalt dit op een uitstekende wijze. De juiste artwork voor zowel offline als online (POS)materialen zijn hier de uitkomst van! Convenient4U is goed bereikbaar, flexibel en een meester in plannen. Wij zijn blij!”

 • Bob Ruiter, Product Manager, Senzora

  "Convenient4U is de schakel tussen onze klanten en de drukkerijen. Heel fijn! Convenient4U zorgt ervoor dat de artworks worden gecontroleerd en beheerd. Dit bespaart tijd en houdt ons flexibel. De samenwerking is top; Convenient4U werkt nauwkeurig en snel."

 • Ingrid van Bergenhenegouwen, VB Communicatie

  "Een bureau dat uitblinkt door snelheid en vakmanschap. Ze leveren op en top twee- en driedimensionaal werk. Het is heerlijk om te werken met Tamara van Leeuwen en haar team. Duidelijke communicatie, strakke planning! Zij geven ieder merk/product de juiste uitstraling. Voor optimale klantbeleving en herkenbaarheid. Ze ging voor klanten van VB Communicatie aan de slag met een geweldig resultaat!"

 • Pauline Martens, Jr. Product Manager, Skil

  "Flexibiliteit en betrokkenheid, dat is tekenend voor Convenient4U. Snel schakelen? Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Een heerlijke organisatie om mee samen te werken."