Als je een brandbook hebt opgesteld is het ook wel erg prettig dat alle partijen dezelfde merkuitingen gaan gebruiken.

Dan is een brandportal een uitstekend middel. Op dit platform (soms ook wel Digital Asset management systeem oftewel DAM systeem) worden alle merkuitingen beheerd en kunnen via dit platform ook gedeeld worden. Op deze manier raken gebruikers geïnspireerd om te werken aan consistente merkcommunicatie. Immers herkenbaarheid schept vertrouwen. En dat op haar beurt versterkt weer de klantloyaliteit.

Het beschikbaar stellen voor al deze uitingen (denk aan Indesign files, printfiles, logo’s, video;s etc doe je niet alleen voor interne medewerkers, maar ook voor externe partijen zoals vormgevers, designbureaus, drukkers, webdesigners en andere externe partijen.

Hoe makkelijk en tijdbesparend is het om al deze partijen te kunnen verwijzen naar een centrale waar zij logo’s, afbeeldingen, infographics, audiobestanden en video’s zelf kunnen downloaden? Op een veilige, volledig AVG-compliant manier. Die centrale plek waar je deze content 24/7, wereldwijd kunt aanbieden, beheren en opslaan noemen wij onze beeldbank.

Wil jij ook wat meer gemak tijdens het werk en wil je eens een demo van de mogelijkheden van het gebruik van een beeldbank?

Neem dan eens contact met ons op! Dan kunnen we samen kijken of een beeldbank ook iets voor jouw kan zijn.