POS Materiaal

In de spotlight staan met jouw product, dat wil toch ieder bedrijf? Echter wil je juist dat stukje laten zien waarin jij je onderscheidt van jouw concurrenten. Met een verrassend concept en design springt jouw product eruit! Dit kan door middel van POS materiaal. Simpel gezegd zorgen wij er met POS materiaal voor dat jouw display opvalt en overtuigt. Lees snel verder en kom erachter waarom je voor Convenient4u moet kiezen!

Wat is POS Materiaal?

POS is de afkorting voor Point Of Sale. Dit is de plek waar de verkoop plaatsvindt, bijvoorbeeld een winkel of supermarkt. Door spectaculaire en unieke materialen in te zetten op de verkooplocatie, creëer je opvallende instore communicatie. Hiermee win je niet alleen het vertrouwen van de consument, maar beïnvloedt je ook de aankoopbeslissing. En wist je dat 70% van de consumenten of klanten hun beslissing nemen door een goede Point of Sale? Visualiseer het maar eens: wanneer jouw product in de winkel vertoond wordt in combinatie met posters en displays, zal jouw product eerder opvallen bij de consument dan een product van de concurrent die hier geen gebruik van maakt.

You name it, we create it

Er zijn tal van mogelijkheden voor het inzetten van POS materiaal. Denk bijvoorbeeld aan displays voor toonbanken, merchandising, vrijstaande displays, displays voor pallets, staander displays, borden voor aan het plafond of communicatie op de winkelvloer. Niets is Convenient4u te gek! You name it, we create it. Wij maken gebruik van de nieuwste, high end druk technologieën. Hierdoor genereren de door ons geleverde materialen een maximale visuele impact in de winkel. Onze ideeën gaan verder dan een originele vorm en een kleur die aansluit bij jouw huisstijl. Licht, geluid en zelfs bewegende elementen, wij halen alles uit de kast om jouw product in the picture te krijgen bij klanten. Door de promotie, kleur, stijl en het ontwerp onveranderd en accuraat door te voeren tijdens de gehele campagne, zal er snel awareness gecreëerd worden bij jouw klanten.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe we ook jouw product kunnen laten opvallen in de winkel? Neem gerust contact met ons op! We bespreken graag samen alle mogelijkheden door om samen aan een unieke en sterke merkboodschap te werken. 

Veelgestelde vragen

Wat is POS materiaal?

POS staat voor Point Of Sale. POS materiaal is materiaal dat de verkoop van jouw producten stimuleert, doordat het de aandacht trekt van (potentiële) kopers. Voorbeelden van POS materiaal zijn banners, productdisplays en communicatie op de winkelvloer.

Waarom POS materiaal door Convenient4u laten maken?

Wij maken gebruik van de nieuwste, high end druktechnologieën. Hierdoor genereren de door ons geleverde materialen een maximale visuele impact in de winkel. Wij kunnen POS materiaal maken in elke vorm en maat, en voor een ongekend scala aan doeleinden.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

 • Bob Ruiter, Product Manager, Senzora

  "Convenient4U is de schakel tussen onze klanten en de drukkerijen. Heel fijn! Convenient4U zorgt ervoor dat de artworks worden gecontroleerd en beheerd. Dit bespaart tijd en houdt ons flexibel. De samenwerking is top; Convenient4U werkt nauwkeurig en snel."

 • Meike Tilman, Shopper Marketing Team, Cloetta Holland

  “Convenient4U bewaakt de huisstijl van onze merken op een goede manier. Convenient4U denkt actief mee in het creëren van de beste oplossing voor communicatievraagstukken en vertaalt dit op een uitstekende wijze. De juiste artwork voor zowel offline als online (POS)materialen zijn hier de uitkomst van! Convenient4U is goed bereikbaar, flexibel en een meester in plannen. Wij zijn blij!”

 • Pauline Martens, Jr. Product Manager, Skil

  "Flexibiliteit en betrokkenheid, dat is tekenend voor Convenient4U. Snel schakelen? Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Een heerlijke organisatie om mee samen te werken."

 • Ingrid van Bergenhenegouwen, VB Communicatie

  "Een bureau dat uitblinkt door snelheid en vakmanschap. Ze leveren op en top twee- en driedimensionaal werk. Het is heerlijk om te werken met Tamara van Leeuwen en haar team. Duidelijke communicatie, strakke planning! Zij geven ieder merk/product de juiste uitstraling. Voor optimale klantbeleving en herkenbaarheid. Ze ging voor klanten van VB Communicatie aan de slag met een geweldig resultaat!"