POS materialen en winkelpromotie

POS materiaal zet jouw product in de spotlights. De keuze is reuze voor de klant en je hebt maar beperkt de tijd om de aandacht te trekken. Voor elk merk of product zijn er talloze soorten POS materiaal te bedenken die bijdragen aan het stimuleren van impulsaankopen.
Met een verrassend concept en design springt jouw product eruit. Waar kies je voor?

Opvallende instore communicatie

Convenient4u produceert de meest spectaculaire en unieke POS materialen voor opvallende instore communicatie in bijvoorbeeld winkels en supermarkten. Productie van o.a. displays voor toonbanken, merchandising, vrijstaande displays, displays voor pallets, staander displays, borden voor aan het plafond of communicatie op de winkelvloer: you name it, we create it. POS materialen versterken de merkboodschap zeer doeltreffend.

Ongekende scala aan doeleinden

Om een winkelpromotie helemaal rond te maken realiseren wij voor jou ook online materialen. Van online banners tot online advertentie’s, social media posts en ook animaties. Tegenwoordig blijft winkelpromotie niet alleen op de winkelvloer, maar kan je klanten online al activeren en verleiden tot een verkoop.

Versterk de merkboodschap

Veel aankoopbeslissingen geschieden aan de kassa of toonbank. Een mooie, passende en opvallende toonbankdisplay of counterdisplay brengt een product op de belangrijke plaats in de winkel onder de aandacht. Huisstijl is daarbij erg belangrijk, net als de herkenbaarheid van het product.

Niet alleen de plaatsing en displays verzorgt Convenient4u. Tevens de promotie, kleur, stijl en het ontwerp blijft onveranderd en accuraat doorgevoerd tijdens de gehele campagne. Dit bewaakt Convenient4u uitstekend.

70% van de consumenten of klanten nemen hun beslissing door een goede point of sale.

Door een opvallend design of een perfect doorgevoerde huisstijl trekt het product de aandacht en geeft het bovendien vertrouwen aan de consument om tot aankoop van het product over te gaan. Impulsaankopen worden veelal door POS materialen geactiveerd.
Daarnaast kan een vloerdisplay, gekoppeld of naast het schap, de shopper of klant activeren. Tevens geeft het de verkoop een impuls of boost en vergroot het de naamsbekendheid van het product.
Belangrijk is dat Convenient4u ongewone vormen kan creëren. Maar ook spectaculaire lichteffecten, geuren of geluidseffecten of zelfs bewegende elementen zijn toe te voegen! Het verhoogt de aandacht van het product en de display met 50%! Convenient4u heeft innovatieve manieren om klanten te tonen hoe zij displays het meest effectief in kunnen zetten. Ideaal voor productlanceringen en/of doeltreffende promotie. The sky is the limit.

Toonbankdisplays

Veel aankoopbeslissingen geschieden aan de kassa of toonbank. Een mooie, passende en opvallende toonbankdisplay of counterdisplay brengt een product op de belangrijke plaats in de winkel onder de aandacht.

Vrijstaande displays

Een goed geplaatste en sterk vormgegeven vloerdisplay of floordisplay valt op. Een twijfelende klant kan hierdoor getriggerd worden en overgaan tot koop.

promotiematerialen

Impulsaankopen worden veelal door POS materialen geactiveerd.
Daarnaast kan een vloerdisplay, gekoppeld of naast het schap, de shopper of klant activeren.

Veelgestelde vragen

Wat is POS materiaal?

POS staat voor Point Of Sale. POS materiaal is materiaal dat de verkoop van jouw producten stimuleert, doordat het de aandacht trekt van (potentiële) kopers. Voorbeelden van POS materiaal zijn banners, productdisplays en communicatie op de winkelvloer.

Waarom POS materiaal door Convenient4u laten maken?

Wij maken gebruik van de nieuwste, high end druktechnologieën. Hierdoor genereren de door ons geleverde materialen een maximale visuele impact in de winkel. Wij kunnen POS materiaal maken in elke vorm en maat, en voor een ongekend scala aan doeleinden.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

 • Meike Tilman, Shopper Marketing Team, Cloetta Holland

  “Convenient4U bewaakt de huisstijl van onze merken op een goede manier. Convenient4U denkt actief mee in het creëren van de beste oplossing voor communicatievraagstukken en vertaalt dit op een uitstekende wijze. De juiste artwork voor zowel offline als online (POS)materialen zijn hier de uitkomst van! Convenient4U is goed bereikbaar, flexibel en een meester in plannen. Wij zijn blij!”

 • Pauline Martens, Jr. Product Manager, Skil

  "Flexibiliteit en betrokkenheid, dat is tekenend voor Convenient4U. Snel schakelen? Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Een heerlijke organisatie om mee samen te werken."

 • Bob Ruiter, Product Manager, Senzora

  "Convenient4U is de schakel tussen onze klanten en de drukkerijen. Heel fijn! Convenient4U zorgt ervoor dat de artworks worden gecontroleerd en beheerd. Dit bespaart tijd en houdt ons flexibel. De samenwerking is top; Convenient4U werkt nauwkeurig en snel."

 • Ingrid van Bergenhenegouwen, VB Communicatie

  "Een bureau dat uitblinkt door snelheid en vakmanschap. Ze leveren op en top twee- en driedimensionaal werk. Het is heerlijk om te werken met Tamara van Leeuwen en haar team. Duidelijke communicatie, strakke planning! Zij geven ieder merk/product de juiste uitstraling. Voor optimale klantbeleving en herkenbaarheid. Ze ging voor klanten van VB Communicatie aan de slag met een geweldig resultaat!"