Shopperactivatie

Een van de belangrijkste onderdelen van de verleiding van de consument.
Jouw product moet verkopen!

Verleiding op de winkelvloer

Hoe zorg je dat shoppers, consumenten en klanten jouw product kopen? Convenient4u heeft de oplossing. Door slimme, unieke en opvallende instore activaties in te zetten om consumenten tijdens het aankoopproces te verleiden met opvallende en unieke shopper activatie concepten. Dit kan door middel van POS materialen, displays, staanders en nog diverse andere instore campagnes. Hierbij gebruiken we verschillende manieren, zowel online als offline. Denk ook aan merkactiverende premiums en acties, zodat de klant fan wordt van het product en er conversie ontstaat op de winkelvloer. Uiteindelijke resultaat is een boost in de verkoop of kennismaking met je product.

Beinvloed het koopgedrag

Bij Convenient4u weten we dat korte en pakkende communicatie efficiënt werkt. Geen ellenlange boodschap, maar een korte slogan of boodschap met een duidelijk, herkenbaar beeld en logo.
Daarnaast kan er bijvoorbeeld sampling op de winkelvloer worden geregeld om het product te laten testen of promoten. Instore activatie heeft een enorme impact op koopgedrag van de consument. Veel consumenten zijn gevoelig voor impulsartikelen en kopen deze artikelen, volgens universitair onderzoek.

Veelzijdige promotiematerialen

Convenient4u kan je op elk gebied ontzorgen. Vanaf de briefing, fotografie, design, drukwerkbegeleiding, promotie tot aan uniek POS materiaal. Noem het, wij doen het. Door middel van shopperactivatie wordt de consument geactiveerd en verleid tot aankoop. Door gebruik te maken van complete instore activaties met promoteams, premiums,  thema’s en online materialen en POS materiaal krijgt de verkoop van een product of productgroep een enorme boost.

Veelgestelde vragen

Wat is shopperactivatie?

Middels shopperactivatie zorg je ervoor dat shoppers, consumenten en klanten jouw producten kopen.

Waarom shopperactivatie gebruiken?

Door slimme, unieke en opvallende instore activaties in te zetten verleid je consumenten tijdens het aankoopproces met opvallende en unieke concepten. Dit zorgt uiteindelijk voor een boost in de verkoop of kennismaking met je product.

Hoe werkt shopperactivatie?

Convenient4u maakt gebruik van korte en pakkende communicatie. Geen ellenlange boodschap, maar een korte slogan of boodschap met een duidelijk, herkenbaar beeld en logo.

Ruim 23% van de consumenten doet dikwijls een impulsaankoop.

Daarom is het erg belangrijk om daar de juiste instore communicatie, POS materialen en shopperactivatie omheen te organiseren.

Convenient4u weet hoe je dat kan fiksen. Easy!

Ontdek jouw mogelijkheden en bel ons

 • Bob Ruiter, Product Manager, Senzora

  "Convenient4U is de schakel tussen onze klanten en de drukkerijen. Heel fijn! Convenient4U zorgt ervoor dat de artworks worden gecontroleerd en beheerd. Dit bespaart tijd en houdt ons flexibel. De samenwerking is top; Convenient4U werkt nauwkeurig en snel."

 • Ingrid van Bergenhenegouwen, VB Communicatie

  "Een bureau dat uitblinkt door snelheid en vakmanschap. Ze leveren op en top twee- en driedimensionaal werk. Het is heerlijk om te werken met Tamara van Leeuwen en haar team. Duidelijke communicatie, strakke planning! Zij geven ieder merk/product de juiste uitstraling. Voor optimale klantbeleving en herkenbaarheid. Ze ging voor klanten van VB Communicatie aan de slag met een geweldig resultaat!"

 • Pauline Martens, Jr. Product Manager, Skil

  "Flexibiliteit en betrokkenheid, dat is tekenend voor Convenient4U. Snel schakelen? Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Een heerlijke organisatie om mee samen te werken."

 • Meike Tilman, Shopper Marketing Team, Cloetta Holland

  “Convenient4U bewaakt de huisstijl van onze merken op een goede manier. Convenient4U denkt actief mee in het creëren van de beste oplossing voor communicatievraagstukken en vertaalt dit op een uitstekende wijze. De juiste artwork voor zowel offline als online (POS)materialen zijn hier de uitkomst van! Convenient4U is goed bereikbaar, flexibel en een meester in plannen. Wij zijn blij!”