Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Check hier onze inspiratiegids en laten we aan de slag gaan

Er is zoveel mogelijk om activatie op de winkelvloer te ondersteunen. Dat kan door middel van offline- en online zaken. Het een sluit het ander niet uit natuurlijk en de combinatie maakt je supersterk aanwezig.

Displays en promotie materialen bewijzen nog elke dag het nut, maar dat hoeven we jouw als brand of productmanager natuurlijk niet te vertellen! De online aanwezigheid door middel van banners die vervolgens weer uitnodigen om bijvoorbeeld in de winkel het product te kopen. De herkenning voor de consument moet natuurlijk 100 % zijn. Aanvullende zaken zoals bijvoorbeeld QR codes, 3D renderingen en animaties zorgen ervoor dat het merk eruit springt op allerlei manieren en daar vertellen we je graag meer over.

Voor nu delen we graag onze inspiratiegids en een checklist met je, maar we horen natuurlijk graag van je als je nog meer aanvullende vragen of wensen hebt.

Shoppermarketing

Vraag je je al een tijdje af hoe je de verkoop van jouw product een boost kunt geven? Overweeg dan eens shoppermarketing! Bij Convenient4u weten we alles van slimme verkooptrucjes, zoals ook over deze vorm van marketing. Benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder, we vertellen je graag hoe wij je kunnen helpen met shoppermarketing! 

Wat is shoppermarketing?

Shoppermarketing is gericht op het verkopen van producten. Om consumenten aan te sporen jouw product te kopen, maken we gebruik van opvallende en originele instore activaties. Dit noemen we ook wel shopperactivatie. Wat we hiermee bedoelen? Denk bijvoorbeeld eens aan staanders, displays en POS materialen. Daarnaast is er nog een heel aantal andere mogelijkheden, voor zowel online als offline shoppermarketing.

Kenmerken van shoppermarketing

Een belangrijk kenmerk van shoppermarketing is de slimme communicatie. Deze moet kort, pakkend en efficiënt zijn, want niemand neemt nog uitgebreid de tijd om lange verhalen te lezen. Jij ook niet, toch? We focussen daarom op korte slogans en herkenbare beelden. Uit universitair onderzoek blijkt immers dat dit perfect werkt voor shopperactivatie, omdat consumenten vaak gevoelig zijn voor sfeer en emotie.

Wat kan Convenient4u voor jou betekenen?

Bij Convenient4u weten we door onze jarenlange ervaring alles af van shoppermarketing. Of dit nu voor online of offline doeleinden is, door onze talloze mogelijkheden hebben wij altijd de juiste manier van shopperactivatie voor je. Door ons in te zetten maken meer klanten kennis met je product en zal je productverkoop aanzienlijk stijgen. Onze unieke instore activaties zijn namelijk erg verleidelijk tijdens het shoppen!

Neem contact op!

Klinkt een boost voor de verkoop van je product goed in de oren? Neem dan snel contact met ons op! We kijken graag samen met jou hoe we shopperactivatie zo effectief mogelijk kunnen inzetten voor jouw product. We baseren de shoppermarketing op jouw wensen, en daarna kun je het werk aan ons overlaten. Laat snel je gegevens achter via ons contactformulier, dan nemen wij binnenkort contact met je op!

Veelgestelde vragen

Wat is shoppermarketing?

Middels shoppermarketing zorg je ervoor dat shoppers, consumenten en klanten jouw producten kopen.

Waarom shoppermarketing gebruiken?

Door slimme, unieke en opvallende instore activaties in te zetten verleid je consumenten tijdens het aankoopproces met opvallende en unieke concepten. Dit zorgt uiteindelijk voor een boost in de verkoop of kennismaking met je product.

Hoe werkt shoppermarketing?

Convenient4u maakt gebruik van korte en pakkende communicatie. Geen ellenlange boodschap, maar een korte slogan of boodschap met een duidelijk, herkenbaar beeld en logo.

Ruim 23% van de consumenten doet dikwijls een impulsaankoop.

Daarom is het erg belangrijk om daar de juiste instore communicatie, POS materialen en shopperactivatie omheen te organiseren.

Convenient4u weet hoe je dat kan fiksen. Easy!

Ontdek jouw mogelijkheden en bel ons

 • Pauline Martens, Jr. Product Manager, Skil

  "Flexibiliteit en betrokkenheid, dat is tekenend voor Convenient4U. Snel schakelen? Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Een heerlijke organisatie om mee samen te werken."

 • Meike Tilman, Shopper Marketing Team, Cloetta Holland

  “Convenient4U bewaakt de huisstijl van onze merken op een goede manier. Convenient4U denkt actief mee in het creëren van de beste oplossing voor communicatievraagstukken en vertaalt dit op een uitstekende wijze. De juiste artwork voor zowel offline als online (POS)materialen zijn hier de uitkomst van! Convenient4U is goed bereikbaar, flexibel en een meester in plannen. Wij zijn blij!”

 • Bob Ruiter, Product Manager, Senzora

  "Convenient4U is de schakel tussen onze klanten en de drukkerijen. Heel fijn! Convenient4U zorgt ervoor dat de artworks worden gecontroleerd en beheerd. Dit bespaart tijd en houdt ons flexibel. De samenwerking is top; Convenient4U werkt nauwkeurig en snel."

 • Ingrid van Bergenhenegouwen, VB Communicatie

  "Een bureau dat uitblinkt door snelheid en vakmanschap. Ze leveren op en top twee- en driedimensionaal werk. Het is heerlijk om te werken met Tamara van Leeuwen en haar team. Duidelijke communicatie, strakke planning! Zij geven ieder merk/product de juiste uitstraling. Voor optimale klantbeleving en herkenbaarheid. Ze ging voor klanten van VB Communicatie aan de slag met een geweldig resultaat!"