Soorten POS Materiaal

POS materiaal zet jouw product in de spotlights. De keuze is reuze voor de klant en je hebt maar beperkt de tijd om de aandacht te trekken. Met de juiste POS materialen is de keuze snel gemaakt: jouw product gaat in het winkelmandje. Voor elk merk of product zijn er talloze soorten POS materiaal te bedenken die bijdragen aan het stimuleren van impulsaankopen. Van spectaculaire lichteffecten tot een opvallende counterdisplay, wij regelen het voor je.

Wat is POS Materiaal?

POS materiaal zet je in om de verkoop te bevorderen op de Point Of Sale, oftewel het verkooppunt van een product. Met uitblinkende productpresentatie win je het vertrouwen van de consument en beïnvloed je de aankoopbeslissing. Het perfecte POS materiaal is dan ook vernieuwend en activerend. Zowel online als offline kun je met de passende materialen de zichtbaarheid en naamsbekendheid van jouw merk een boost geven, ideaal toch?

Welke soorten POS Materiaal zijn er?

Welke POS materialen brengen jouw merkboodschap perfect over? De verschillende soorten POS materialen bieden oneindig veel mogelijkheden om jouw product doeltreffend te presenteren. Vloerstickers, merchandising, toonbankdisplays en borden voor aan het plafond. Alles om twijfels weg te nemen en de klant te laten kiezen voor jouw merk. Wij kunnen POS materialen in alle soorten en maten voor je verzinnen. Wat dacht je van een lifesize display? Hoe opvallender, hoe beter. Check wat wij nog meer voor je kunnen doen.

Wat kan Convenient4u voor jou betekenen?

Geen idee met welke soorten POS materiaal jouw merk resultaten boekt? We got your back. Convenient4u denkt actief met je mee en dat stopt niet bij een originele vorm en een leuk kleurtje. Licht, geur, geluid en zelfs bewegende elementen, niets is te gek als het in jouw voordeel werkt. Wij zetten schitterend POS materiaal neer dat impact maakt op de consument. Hoe convenient is dat?

Neem contact op!

Ook voor jouw product weten wij de consument te prikkelen met treffende POS materialen. Benieuwd hoe we dat doen? Kom gerust langs! Je bent altijd welkom voor een bakje koffie. Je mag ook gewoon het contactformulier invullen of met ons chatten, bellen of mailen. Dus zit je met vragen of heb je een opmerking? Let us know!

Veelgestelde vragen

Wat is POS materiaal?

POS staat voor Point Of Sale. POS materiaal is materiaal dat de verkoop van jouw producten stimuleert, doordat het de aandacht trekt van (potentiële) kopers. Voorbeelden van POS materiaal zijn banners, productdisplays en communicatie op de winkelvloer.

Waarom POS materiaal door Convenient4u laten maken?

Wij maken gebruik van de nieuwste, high end druktechnologieën. Hierdoor genereren de door ons geleverde materialen een maximale visuele impact in de winkel. Wij kunnen POS materiaal maken in elke vorm en maat, en voor een ongekend scala aan doeleinden.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

 • Ingrid van Bergenhenegouwen, VB Communicatie

  "Een bureau dat uitblinkt door snelheid en vakmanschap. Ze leveren op en top twee- en driedimensionaal werk. Het is heerlijk om te werken met Tamara van Leeuwen en haar team. Duidelijke communicatie, strakke planning! Zij geven ieder merk/product de juiste uitstraling. Voor optimale klantbeleving en herkenbaarheid. Ze ging voor klanten van VB Communicatie aan de slag met een geweldig resultaat!"

 • Bob Ruiter, Product Manager, Senzora

  "Convenient4U is de schakel tussen onze klanten en de drukkerijen. Heel fijn! Convenient4U zorgt ervoor dat de artworks worden gecontroleerd en beheerd. Dit bespaart tijd en houdt ons flexibel. De samenwerking is top; Convenient4U werkt nauwkeurig en snel."

 • Meike Tilman, Shopper Marketing Team, Cloetta Holland

  “Convenient4U bewaakt de huisstijl van onze merken op een goede manier. Convenient4U denkt actief mee in het creëren van de beste oplossing voor communicatievraagstukken en vertaalt dit op een uitstekende wijze. De juiste artwork voor zowel offline als online (POS)materialen zijn hier de uitkomst van! Convenient4U is goed bereikbaar, flexibel en een meester in plannen. Wij zijn blij!”

 • Pauline Martens, Jr. Product Manager, Skil

  "Flexibiliteit en betrokkenheid, dat is tekenend voor Convenient4U. Snel schakelen? Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Een heerlijke organisatie om mee samen te werken."