Verpakking ontwerpen

Verpakkingsdesign is ons ding. Wat je ook verkoopt, jouw product verdient het om gezien te worden. Wij nemen jouw merk serieus en zorgen voor de passende uitstraling van het verpakkingsontwerp. Bij Convenient4u zijn we flexibel en dus is alles denkbaar om de perfecte verpakking te laten ontwerpen. Voorkom dat jouw product opgaat in de massa en stand out in the crowd!

Waarom een verpakking ontwerpen?

De kennismaking met een product begint bij de verpakking. Die verpakking geeft de eerste indruk van jouw merk, dus waarom niet investeren in het perfecte design? Je wilt herkenbaar zijn en zorgen dat de aanblik van jouw product leidt tot een aankoop. Het draait allemaal om het gebruiken van de juiste tone of voice die het juiste gevoel bij de consument naar boven haalt en de verkoopkans vergroot. En laat dat nou net de specialiteit zijn van Convenient4u.

Een verpakking laten ontwerpen door Convenient4u

Wist je dat klanten gemiddeld niet meer dan 4 seconden besteden aan een verpakking? Geen tijd te verspillen dus, je boodschap moet direct glashelder zijn. Met onze ervaring en ons enthousiasme weten wij dit voor elkaar te krijgen. Vertel ons alles over jouw merk en je kunt gerust achterover leunen. Ons creatieve team gaat voor je aan de slag! Wat voor product je ook hebt, Convenient4u geeft je het passende verpakkingsontwerp.

Meer dan 15 jaar ervaring

De wereld van design, creatie en ontwerpen. Voor ons is er niets mooiers en daarom houdt Convenient4u zich al meer dan 15 jaar bezig met het ontwerpen van de meest uiteenlopende en opvallende productverpakkingen. Daarvoor gebruiken we vooral karton, maar ondertussen kunnen we ook met folie jouw verpakking ontwerpen. Je kunt het gewoon aan ons geoefende team overlaten. Dat is wel zo relaxt.

Herkenbaar en uniek

Investeren het ultieme verpakkingsdesign is zonder twijfel de moeite waard. Dat weet Convenient4u als geen ander. Stap 1: het verpakkingsontwerp moet herkenbaar en uniek zijn. De consument moet jouw product herkennen tussen alle andere verpakkingen in de winkel en het liefst ook nog onthouden! Jouw wensen vertalen wij naar een innovatief verpakkingsdesign in jouw huisstijl. Zo simpel kan de weg naar succes zijn.

Neem contact op!

Wat kunnen we dan precies voor jou doen? De leukste manier om daarachter te komen is gewoon eens langs te komen en kennis te maken. Met een bakje koffie hebben we het over jouw wensen en kijken we hoe Convenient4u jou kan helpen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon een berichtje sturen via de chat, via de mail of via het contactformulier. Verder zijn we telefonisch bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Laat dus vooral van je horen, we spreken je graag!

Veelgestelde vragen

Ik heb nog geen fotografie van mijn product? Kan ik dan wel een verpakking maken?

Jazeker, door middel van 3D rendering is er een perfect, niet van fotografie te onderscheiden, verpakkingsbeeld te maken. Ruim voordat het drukwerk van de verpakking klaar is.

Wat communiceer ik op de verpakking?

Zo min mogelijk. Fotografie en icoontjes moeten het meest duidelijk zijn. Aangezien de klant maar een paar seconden kijkt moet de verpakking opvallen door zijn eenvoud in communicatie. Niet doordat hij boordevol staat met allerlei teksten etc.

Waarom verpakkingsdesign door Convenient4u?

Convenient4u heeft al meer dan 15 jaar ervaring in verpakkingen in karton, maar ook folie verpakkingen hebben wij in ons pakket. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het bedenken van een goed doorgevoerde huisstijl en een slimme, unieke verpakking. Dit zorgt voor merk- en productherkenning.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

 • Bob Ruiter, Product Manager, Senzora

  "Convenient4U is de schakel tussen onze klanten en de drukkerijen. Heel fijn! Convenient4U zorgt ervoor dat de artworks worden gecontroleerd en beheerd. Dit bespaart tijd en houdt ons flexibel. De samenwerking is top; Convenient4U werkt nauwkeurig en snel."

 • Meike Tilman, Shopper Marketing Team, Cloetta Holland

  “Convenient4U bewaakt de huisstijl van onze merken op een goede manier. Convenient4U denkt actief mee in het creëren van de beste oplossing voor communicatievraagstukken en vertaalt dit op een uitstekende wijze. De juiste artwork voor zowel offline als online (POS)materialen zijn hier de uitkomst van! Convenient4U is goed bereikbaar, flexibel en een meester in plannen. Wij zijn blij!”

 • Pauline Martens, Jr. Product Manager, Skil

  "Flexibiliteit en betrokkenheid, dat is tekenend voor Convenient4U. Snel schakelen? Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Een heerlijke organisatie om mee samen te werken."

 • Ingrid van Bergenhenegouwen, VB Communicatie

  "Een bureau dat uitblinkt door snelheid en vakmanschap. Ze leveren op en top twee- en driedimensionaal werk. Het is heerlijk om te werken met Tamara van Leeuwen en haar team. Duidelijke communicatie, strakke planning! Zij geven ieder merk/product de juiste uitstraling. Voor optimale klantbeleving en herkenbaarheid. Ze ging voor klanten van VB Communicatie aan de slag met een geweldig resultaat!"