Verpakkingsontwerp

Een origineel verpakkingsontwerp helpt bij de verkoop van je producten. Je producten vallen hierdoor namelijk eerder op en klanten zijn sneller geneigd het te kopen wanneer het verpakkingsdesign hen aanspreekt. Convenient4u is het verpakkingsontwerp bureau dat jou kan helpen bij de verkoop van jouw producten. Lees snel meer over onze verpakkingsontwerpen als je benieuwd bent hoe we jouw verkoop kunnen verhogen!

Wat is een verpakkingsontwerp?

Een goed verpakkingsontwerp is een belangrijk communicatiemiddel, omdat de verpakking van een product het eerste is wat consumenten zien. De verkoopkans van je product wordt vergroot wanneer het verpakkingsdesign opvalt. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? Bij Convenient4u weten we daar alles over, want we hebben al 15 jaar ervaring in verpakkingen. Blijf lezen als je hier meer over wilt weten!

Kenmerken van een verpakkingsontwerp

Er zijn een paar kenmerken die bijdragen aan de kwaliteit van een verpakkingsontwerp. Het belangrijkste is dat de verpakking van je product niet te vol moet staan met allerlei informatie. Een rustige verpakking waarop de fotografie en de icoontjes het duidelijkst zijn is de sleutel tot een goed verpakkingsontwerp. 

Herkenbaar en uniek 

Ook is het belangrijk dat het verpakkingsontwerp herkenbaar en uniek is. Wanneer de huisstijl van het product op een slimme manier wordt doorgevoerd, zorgt dit voor merkherkenning en productherkenning.

Wat kan Convenient4u voor jou betekenen?

Convenient4u kan voor jou het perfecte verpakkingsontwerp verzorgen. Eventueel is het zelfs mogelijk om de productie van de verpakkingen te realiseren. Heb je nog geen fotografie van het product? Ook dat is geen probleem! Door middel van 3D rendering maken we een realistisch verpakkingsbeeld voor je.

Neem contact op!

Wil je graag een uniek en herkenbaar verpakkingsdesign waardoor je verkoop zal stijgen? Neem dan contact met ons op! We gaan graag aan de slag met het voor jou perfecte verpakkingsontwerp! Wanneer je je gegevens achterlaat nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Ook kun je ons natuurlijk bereiken per telefoon en mail. Stuur een mailtje naar info@convenient4u.nl of bel ons op (+31) 570 638 638.

Veelgestelde vragen

Ik heb nog geen fotografie van mijn product? Kan ik dan wel een verpakking maken?

Jazeker, door middel van 3D rendering is er een perfect, niet van fotografie te onderscheiden, verpakkingsbeeld te maken. Ruim voordat het drukwerk van de verpakking klaar is.

Wat communiceer ik op de verpakking?

Zo min mogelijk. Fotografie en icoontjes moeten het meest duidelijk zijn. Aangezien de klant maar een paar seconden kijkt moet de verpakking opvallen door zijn eenvoud in communicatie. Niet doordat hij boordevol staat met allerlei teksten etc.

Waarom verpakkingsdesign door Convenient4u?

Convenient4u heeft al meer dan 15 jaar ervaring in verpakkingen in karton, maar ook folie verpakkingen hebben wij in ons pakket. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het bedenken van een goed doorgevoerde huisstijl en een slimme, unieke verpakking. Dit zorgt voor merk- en productherkenning.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

 • Bob Ruiter, Product Manager, Senzora

  "Convenient4U is de schakel tussen onze klanten en de drukkerijen. Heel fijn! Convenient4U zorgt ervoor dat de artworks worden gecontroleerd en beheerd. Dit bespaart tijd en houdt ons flexibel. De samenwerking is top; Convenient4U werkt nauwkeurig en snel."

 • Meike Tilman, Shopper Marketing Team, Cloetta Holland

  “Convenient4U bewaakt de huisstijl van onze merken op een goede manier. Convenient4U denkt actief mee in het creëren van de beste oplossing voor communicatievraagstukken en vertaalt dit op een uitstekende wijze. De juiste artwork voor zowel offline als online (POS)materialen zijn hier de uitkomst van! Convenient4U is goed bereikbaar, flexibel en een meester in plannen. Wij zijn blij!”

 • Ingrid van Bergenhenegouwen, VB Communicatie

  "Een bureau dat uitblinkt door snelheid en vakmanschap. Ze leveren op en top twee- en driedimensionaal werk. Het is heerlijk om te werken met Tamara van Leeuwen en haar team. Duidelijke communicatie, strakke planning! Zij geven ieder merk/product de juiste uitstraling. Voor optimale klantbeleving en herkenbaarheid. Ze ging voor klanten van VB Communicatie aan de slag met een geweldig resultaat!"

 • Pauline Martens, Jr. Product Manager, Skil

  "Flexibiliteit en betrokkenheid, dat is tekenend voor Convenient4U. Snel schakelen? Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Een heerlijke organisatie om mee samen te werken."