Wat wij doen is afhankelijk van jou. Klinkt gek? Nee, hoor. Wij passen ons aan op jouw bedrijf.
Jouw visie. Jouw motto en jouw communicatiewensen.
We zorgen er voor dat jij een vette flyer, opvallende advertentie of aantrekkelijke display ontvangt.
Wij fiksen het.

 

Verpakkingsdesign

Je product is te gek. Een verpakking moet uitstralen dat het product toegevoegde waarde heeft voor jouw klant. Never judge a book by it’s cover, maar een verpakking is wél de eerste impressie. Je merk moet impact hebben!

Verpakkingen zijn super belangrijk, weten we bij Convenient4U.
Product- of merkherkenning en de juiste look and feel van een verpakkingsontwerp activeert klanten tot aankoop.
De klant vindt de weg simpel naar jouw product en leidt uiteindelijk tot verkoop. En ja… Verkoop is omzet. Daar gaan we voor!

POS materiaal

Point of Sale, ofwel POS ontwerpen, zijn belangrijke aspecten van een product en de presentatie. Een product is één, maar de plek, presentatie en de promotie er van is belangrijk.

Convenient4U bedenkt en ontwerpt displays, schapkaarten, plafondhangers, actieverpakkingen en folderbakken om producten extra in de spotlights te zetten.
Door pakkende materialen en ontwerpen te gebruiken, krijgen (nieuwe) producten instore een extra verkoopboost. Bijvoorbeeld door extra informatie over het product te verschaffen of het te laten opvallen.

Convenient4U werkt al jaren met plezier mee aan grote projecten voor POS materialen en het team denkt graag mee over de signing van een product. Superconvenient!

Branding

Een geweldig product. Een fantastische organisatie. Jij weet dat je het hebt. Laat Convenient4U ervoor zorgen dat je merk ademt. Dat het dat gevoel geeft wat jij voor ogen hebt.

Een merk moet namelijk een gevoel opwekken bij je stakeholders. Daarnaast moeten de uitingen doorlopen in de volledige lijn binnen je product, om te beklijven bij je ontvangers.

Convenient4U neemt uitgebreid de tijd om te onderzoeken wat jouw merk nodig heeft om de juiste uitstraling te hebben. Alles, zodat jouw product of organisatie perfect uit de verf komt. Merkactivatie noemen we dat.

Creatie en design

Niets is mooier dan iets creëren. Dat weet jij als productdeveloper of onderdeel van een (creatieve) organisatie als geen ander.

Convenient4U creëert diverse uitingen voor merken. Merkidentiteit is belangrijk om jouw organisatie of product een bepaalde vibe en look and feel mee te geven.
Een mooie creatie en een strak design is daarbij één van de belangrijkste marketingtools. Een huisstijl ontwikkelen, bijvoorbeeld. Of brandcontrol: het bewaken van de huisstijl.

Convenient4U is er voor jouw creatie; van begin tot eind. Convenient4U ontzorgt jou tijdens het traject door een strakke planning en creatieve ideeën.

Corporate identity

Een bedrijf of product is meer dan alleen een huisstijl. Een zogeheten corporate identity bestaat uit een mix van communicatietools die ervoor zorgen dat er één geheel ontstaat en voor een krachtige positionering in de markt.

Een corporate identity mix bestaat uit gedrag, communicatie en symbolen. Convenient4U zorgt ervoor dat deze drie tools naadloos op elkaar aansluiten.
Belangrijk is om te kijken waar een organisatie of product voor staat, wat stakeholders verwachten en welke boodschap overgebracht dient te worden. Door het stellen van de juiste vragen, het creëren van krachtige communicatie en het inzetten van de juiste instore activiteiten zet Convenient4U de juiste corporate identity neer.

Beeldbank of brandbank

Een beeldbank of brandbank in the cloud – een veelgehoorde term. Wat is daar nou zo ‘convenient’ aan?

Een beeldbank of brandbank versterkt jouw merk. Door een databank met content altijd en overal bij de hand te hebben, ben je gegarandeerd van merkconsistentie.

Het werkt simpel, veilig en vanaf elke gewenste locatie.

Laat Convenient4U je er meer over vertellen!

3D rendering en animatie

Ideeën zijn mooi, uitgewerkte beelden en animaties zijn beter.

Convenient4U begrijpt als geen ander dat een idee zonder beeld weinig spectaculair is.
Door gebruik te maken van 3D rendering en animatie, zorgt Convenient4u ervoor dat jouw product op een unieke manier gepresenteerd kan worden.
Denk hierbij aan schappenplannen of complete displays of productintroducties, zelfs als het product nog in ontwikkeling is en er nog geen finaal product beschikbaar is!

3D renderingen zijn niet van echt te onderscheiden en lenen zich bij uitstek voor presentaties, advertenties en verpakkingen.
Dit scheelt enorme kosten en dure fotoshoots en is bovendien makkelijker te bewerken bij eventuele aanpassingen


 

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?