Wij zijn Convenient4u

Sinds 2003 werkzaam op het gebied van communicatie, gespecialiseerd in het gebied van retail en design. Een fris en enthousiast stel mensen met elk hun kwaliteiten. Belangrijk – want ieder communicatievraagstuk vraagt om een andere aanpak. We zijn dol op displays, gek van flyers en ondersteboven van gave ontwerpen en nieuwe technieken zoals 3D rendering en animaties.
Wij zijn een team dat het jou zo makkelijk mogelijk maakt en schikken ons naar jouw wensen en komen zo nodig met eigen ideeën en oplossingen.

Maar we snappen ook dat je wil weten met wie je kletst. Daarom een korte introductie.

That’s why. Tell us all and relax.

Wat klanten zeggen

 • Ingrid van Bergenhenegouwen, VB Communicatie

  "Een bureau dat uitblinkt door snelheid en vakmanschap. Ze leveren op en top twee- en driedimensionaal werk. Het is heerlijk om te werken met Tamara van Leeuwen en haar team. Duidelijke communicatie, strakke planning! Zij geven ieder merk/product de juiste uitstraling. Voor optimale klantbeleving en herkenbaarheid. Ze ging voor klanten van VB Communicatie aan de slag met een geweldig resultaat!"

 • Meike Tilman, Shopper Marketing Team, Cloetta Holland

  “Convenient4U bewaakt de huisstijl van onze merken op een goede manier. Convenient4U denkt actief mee in het creëren van de beste oplossing voor communicatievraagstukken en vertaalt dit op een uitstekende wijze. De juiste artwork voor zowel offline als online (POS)materialen zijn hier de uitkomst van! Convenient4U is goed bereikbaar, flexibel en een meester in plannen. Wij zijn blij!”

 • Bob Ruiter, Product Manager, Senzora

  "Convenient4U is de schakel tussen onze klanten en de drukkerijen. Heel fijn! Convenient4U zorgt ervoor dat de artworks worden gecontroleerd en beheerd. Dit bespaart tijd en houdt ons flexibel. De samenwerking is top; Convenient4U werkt nauwkeurig en snel."

 • Pauline Martens, Jr. Product Manager, Skil

  "Flexibiliteit en betrokkenheid, dat is tekenend voor Convenient4U. Snel schakelen? Geen enkel probleem bij dit bedrijf. Een heerlijke organisatie om mee samen te werken."